Půlkulatý pedálový koš 50 l, šedý plast, šedá

Kód: 10920062
2 237 Kč 1 849 Kč bez DPH
Odesíláme 22. 4. 2024 (3 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 67,3 × 48 × 35,5 cm (výška × šířka × hloubka), pedálové ovládání, materiál nerezová ocel a šedý plast, uzamykatelné víko, objem koše 50 l

Detailní informace

Detailní popis produktu

Půlkulatý pedálový koš 50 l

Velký půlkulatý odpadkový koš s objemem 50 l využijete jak v domácnosti, tak ve firemních prostorech. Své uplatnění najde především v koupelnách a kuchyních. Jeho konstrukce je vyrobená z pevného šedého plastu a nerezové oceli. Díky svému modernímu designovému zpracování se stane zajímavým doplňkem interiéru.

Víko koše se otevírá sešlápnutím pedálu. Nemusíte se tak bát šíření bakterií, protože se jeho povrchu nemusíte dlaní ani dotknout. Ocelový pedál vydrží až 150 000 sešlápnutí, což je více než 20 sešlápnutí denně po dobu 20 let. Zavírání víka je pomalé a tiché. Navíc jej můžete zajistit proti nežádoucímu otevření dětmi nebo domácími mazlíčky.

V zadní části koše se nachází praktický nárazník. Ten se postará o to, aby nedošlo k poškození zdi, u které koš stojí. Pro snadnou manipulaci a dokonalou stabilitu je koš navíc vybavený stabilizačním podstavcem.

K tomuto koši jsou vhodné sáčky typu P, které jsou navrženy tak, aby perfektně seděly na okrajích koše. Nesklouzávají a jsou schovány uvnitř.

Pedál zvládne až 150 000 sešlápnutí


Doplňkové parametry

Kategorie: Odpadkové koše
Hmotnost: 13.3 kg
Barva: šedá
Záruka: 5 let
Šířka: 48 cm
Hloubka: 35,5 cm
Výška: 67,5 cm
Materiál: plast
Možnost třídění odpadu: ne
Objem: 50 l
Povrchová úprava: bez speciální úpravy
Způsob otevírání: pedálem
Způsob uchycení: samostatně stojící
barva: šedá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: