Matrace Polaris 120 × 200 cm, bílá

Kód: 30101224
5 686 Kč 4 699 Kč bez DPH
Odesíláme zítra (4 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 120 × 200 × 16 cm (šířka × délka × výška), středně tvrdá, čalouněný potah s žakárovým vzorováním, konstrukce složena z polyuretanové pěny T-25, kokosové desky a bonnellové pružiny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Matrace Polaris 120 × 200 cm

Budíte se s pocitem, že jste si přes noc vůbec neodpočinuli? Bolí vás v zádech, probouzí vás bolest hlavy, ucpaný nos a celou noc se převalujete ze strany na stranu? Je nejvyšší čas vaši starou matraci vyměnit za novou. Koupě kvalitní matrace bývá dlouhodobou investicí a toto zásadní rozhodnutí může změnit život nejednoho z nás.

Matrace Polaris 120 × 200 cm je středně tvrdá matrace, která vyhovuje nejširší škále spotřebitelů. Matrace s pružinami nabízí skvělé pohodlí a rovnoměrně distribuuje vaši váhu těla. Pružiny Bonnell se nejen postarají o váš poklidný spánek, ale ani se nemusíte obávat, že by vám bylo příliš teplo. Otevřená pružinová konstrukce umožňuje volné proudění vzduchu. Pružinové matrace jsou velice odolné a pořízením krycí podložky životnost matrace jednou tolik prodloužíte.

Matrace vykazuje výbornou vzdušnost, která zamezuje množení bakterií, plísní a roztočů. Nad pružinovou kostrou je umístěna kokosová deska, která se vyrábí ze skořápek kokosových ořechů. Díky této desce je matrace tužší, avšak stále si zachovává svou pružnost. Kokos má taktéž antialergické vlastnosti.


Na jaký rošt se matrace hodí?

Doporučujeme matraci uložit na perforovanou desku, laťkový nebo lamelový rošt s maximálním rozestupem latí či lamel 3 cm. Upozorňujeme, že pružinová matrace nelze uložit na polohovací rošt.


Jak o matraci správně pečovat?

Správná údržba matrace zachová užitečné vlastnosti a prodlouží její životnost.

  • matraci pravidelně větrejte
  • pravidelně otáčejte, zajistíte tím lepší odvětrávání a zamezíte tak její možné deformaci
  • potah nečistěte chemickou cestou
Všechno má svůj čas, proto zabalená matrace získá svůj plný tvar až po 72 hodinách. Nezapomínejte, že vaše tělo potřebuje i několik týdnů, aby si na novou matraci zvyklo. V případě specifického zápachu po otevření matraci na čerstvém vzduchu vyvětrejte, nebo vysajte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace
Hmotnost: 20 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Délka: 200 cm
Šířka: 120 cm
Výška: 16 cm
Materiál: polyuretan
Typ matrace: pružinová
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: