Čistička vzduchu IDEAL AP60 PRO, bílá

Kód: 10190098
29 039 Kč 23 999 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení

Rozměry 46,8 × 27,5 × 66,8 cm (šířka × hloubka × výška), 5 rychlostí, až 660 m³/h vyčištěného vzduchu, hlučnost 55 dB, plochy do 60 m², automatická kontrola kvality vzduchu, tichý chod, ovládání dálkovým ovladačem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální čistička vzduchu IDEAL AP60 PRO je skvělým pomocníkem, který vás rychle a jednoduše zbaví nečistot ve vzduchu. Snadno si poradí nejen s viry, mikroorganismy či alergeny, ale i s prachem, pylem nebo cigaretovým kouřem. To vše zajišťuje 360° filtrační systém.

Velkou výhodou čističky je velmi tichý chod, který při maximálním výkonu přístroje vytváří hluk pouhých 55 dB. Vybrat si můžete hned z 5 rychlostních stupňů, kdy přístroj vyčistí až 660 m3/h vzduchu. Pro jednoduché a pohodlné ovládání čističku dodáváme s dálkovým ovladačem.

Čističku vzduchu doporučujeme do místností s velikostí plochy do 60 m2.


Automatické čistění vzduchu

Čistička vzduchu IDEAL AP60 PRO disponuje senzorem automatické kontroly kvality vzduchu v místnosti. Podle toho pak nastaví optimální rychlost ventilátoru.

Samotná filtrace vzduchu probíhá přes 5vrstvý HEPA filtr a uhlíkový filtr, který odstraňuje zejména zápachy a chemické výpary.

Čistička IDEAL AP60 PRO nabízí kromě 5 rychlostních stupňů také mnoho dalších užitečných funkcí, které budete moci nastavit pomocí dálkového ovladače. Jednoduše si tak nastavíte funkce jako třeba časovač či dětský zámek. Navíc budete mít plně pod kontrolou například stav filtru.

Čistička vzduchu IDEAL AP60 PRO


Jednoduchá údržba

Čistička je na údržbu velmi nenáročná. Jedinou povinností je výměna filtru. V případě běžného využití přístroje doporučujeme měnit filtr každých 12 měsíců. O nutnosti výměny vás bude informovat panel čističky.

Pro plnou funkčnost přístroje ihned po rozbalení obdržíte první filtr již v balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čističky vzduchu
Hmotnost: 15 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Šířka: 46,8 cm
Hloubka: 27,5 cm
Výška: 66,8 cm
Minimální doporučená plocha místnosti: 30 m²
Maximální doporučená plocha místnosti: 60 m²
Hlučnost: 55 dB
Množství očištěného vzduchu: 660 m³/h
Počet rychlostí: 5
Příkon: 85 W
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: