Termovazač Fellowes Helios 60, šedá

Kód: 10700210
5 020 Kč 4 149 Kč bez DPH
Odesíláme 22. 4. 2024 (7 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 53 × 24 × 10 cm (délka × šířka × výška), termovazač, pro formát A4, kapacita 600 listů (80 g papír), max. rozměr hřbetu 60 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Termovazač Fellowes Helios 60

Termovazač Fellowes Helios 60 je skvělým pomocníkem do kanceláře pro děrování a vázání dokumentů. Je vhodný pro příležitostné používání. Umožňuje provádět termovazby jednoho nebo více svazků současně až do celkové tloušťky 30 mm. Stránky k sobě váže pomocí lepidla, které je ve vazači ohříváno do tekuté podoby, čímž dojde k zapečení vazby. Výsledný svazek vypadá reprezentativněji než děrovaný dokument. Zásluhou promyšlené konstrukce se s tímto přístrojem pracuje velmi pohodlně. Široký půdorys stroje zajistí skvělou stabilitu při práci.

Obsluhu zvládnete levou zadní

Obsluha stroje je velmi jednoduchá, hravě ji zvládne i začátečník. Chcete-li přístroj zapnout, stiskněte tlačítko „Power-on“ na ovládacím panelu. Stroj se začne zahřívat, o čemž vás informuje červeně blikající indikátor LED. Jakmile je zařízení připraveno vázat, třikrát pípne a indikátor se rozsvítí zeleně. Vložte listy dokumentů do termovazačů. Pro lepší výsledky doporučujeme zvolit optimální množství papíru. Jako vodítko můžete použít měřítko tloušťky vazby.

Do stroje můžete vkládat jednoduché i vícestránkové dokumenty až do kombinované celkové tloušťky 60 mm, což je přiližně 600 listů papíru. Vybraný cyklus vazby je rozbrazen modrým indikátorem LED. Podle potřeby můžete procházet měřítko nahoru a dolů pomocí tlačítek pro výběr časovače. Nyní otevřete svorku dokumentů a vložte dokumenty do vazacího kanálu. Nemusíte se obávat vysoké teploty, svorka dokumentů slouží jako tepelný štít a zabraňuje uživateli, aby se náhodně dotknul žhavící desky.

Zkontrolujte, zda se hřbet termovazače dotýká žhavícího tělesa. Spusťte cyklus vazby stisknutím tlačítka „Select/OK“. Modrý indikátor LED začne blikat a postupně odpočítávat. Po dokončení cyklu stroj pípne třikrát a indikátor zhasne. Vyjměte svazek a vložte jej do chladícího stojánku, aby mohl vychladnout.


Jaké jsou jeho přednosti?

  • Snadná obsluha a manipulace
  • Elegantní způsob vázání dokumentů
  • Nahřátí do pracovního stavu za 4 minuty
  • Vázání jednoho či více svazků současně
  • Zdvojená tepelná ochrana pro bezpečnou obsluhu
  • Zvuková a světelná signalizace stroje
  • Automatické vypnutí po 30 minutách neaktivity
  • Stroj lze skladovat ve svislé poloze
  • Volitelná doba vazby
  • Maximální tloušťka svazku 60 mm (600 listů A4)
  • Určeno pro formáty A4

Fellowes Helios 60


Doplňkové parametry

Kategorie: Termovazače
Hmotnost: 2.6 kg
Barva: šedá
Záruka: 5 let
Délka: 53 cm
Šířka: 24 cm
Výška: 10 cm
Čas nahřátí: 4 min
Kapacita vazby (papír 80 g/m2): 600 listů
Uzpůsobeno pro formát: A4
barva: šedá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: