Čistička vzduchu Fellowes AeraMax DX 95, bílá

Kód: 10700243
10 284 Kč 8 499 Kč bez DPH
Odesíláme 24. 4. 2024 (1 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 40 × 20,7 × 64 cm (šířka × hloubka × výška), 4 rychlosti, 4 čistící cykly, 335 m³/h vyčištěného vzduchu, hlučnost 70 dB, plochy od 28 do 42 m², automatická kontrola kvality vzduchu, tichý chod, dotykový panel

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čistička vzduchu Fellowes AeraMax DX 95 je skvělým pomocníkem, který vás rychle a jednoduše zbaví nečistot ve vzduchu. Snadno si poradí nejen s viry, mikroorganismy či alergeny, ale i s prachem, pylem nebo cigaretovým kouřem. To vše zajišťuje 4 stupňový proces filtrace, který zachytí až 99,97 % drobných nečistot.

Velkou výhodou čističky je velmi tichý chod, který v závislosti na výkonu přístroje vytváří hluk od 40 do 70 dB. Vybrat si můžete hned ze čtyř rychlostních stupňů, kdy přístroj vyčistí až 335 m3/h vzduchu. Pro jednoduché a pohodlné nastavení funkcí je vybaven dotykovým panelem na přední straně.

Čističku vzduchu doporučujeme především do místností s velikostí plochy 28-42 m2.


Automatické čistění vzduchu

Čistička vzduchu Fellowes AeraMax DX 95 disponuje senzorem automatické kontroly kvality vzduchu v místnosti. Podle toho pak nastaví optimální rychlost ventilátoru.

Samotná filtrace vzduchu probíhá přes uhlíkový a HEPA filtr. Uhlíkový filtr odstraňuje zejména zápachy a chemické výpary, HEPA filtr pak mikročástice.

V případě, že se v místnosti nachází alergik, lze čističku přepnout do režimu Aera+. Tento režim zvyšuje průtok vzduchu asi o 50 %.

Využívání automatické čističky vzduchu je velmi snadné. Veškeré ovládání provádíte pomocí přehledného dotykového panelu, který barevně vyznačuje kvalitu okolního vzduchu a dokonce vás bude informovat i o nutnosti vyměnit filtr.

Čistič vzduchu Fellowes AeraMax DX 95


Jednoduchá údržba

Čistička je na údržbu velmi nenáročná. Jedinou povinností je výměna filtrů. V případě běžného využití přístroje doporučujeme měnit uhlíkový filtr každé 3 měsíce. U HEPA filtrů je to každých 12 měsíců. O nutnosti výměny vás bude informovat panel na přední straně čističe.

V balení dodáváme k čističce oba filtry pro plnou funkčnost přístroje ihned po rozbalení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čističky vzduchu
Hmotnost: 8.92 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Šířka: 40 cm
Hloubka: 20,7 cm
Výška: 64 cm
Minimální doporučená plocha místnosti: 28 m²
Maximální doporučená plocha místnosti: 42 m²
Hlučnost: 70 dB
Množství očištěného vzduchu: 335 m³/h
Počet čisticích cyklů: 4
Počet rychlostí: 4
Příkon: 86 W
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: