Bezdrátový zvonek do zásuvky, dosah 250m, learning code, bílá

Kód: 10450161
604 Kč 499 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení

Bezdrátový zvonek do zásuvky, dosah signálu až 250 m, nastavení hlasitosti, 58 melodií, tlačítko s krytem na jmenovku, funkce spárování, 4 režimy zvonění - pouze zvonění, pouze blikání, zvonění i blikání, zvonění a nepřetržité svícení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Montáž zvládne každý

Bezdrátové zvonky jsou vhodným řešením všude tam, kde klasický zvonek není možné nainstalovat. Největší předností tohoto typu zařízení je velmi snadná montáž.

Tento model zvonku je ideálním řešením pro vás, pokud nejste přílišným fanouškem vrtání do zdi. Pro uchycení k povrchu poslouží samolepící podložky. Produkt také disponuje montážními otvory, skrze které se zařízení dá případně přimontovat vruty ke zdi.

Zdroj s tlačítkem


Napájení zařízení

Tlačítko zvonku napájí jedna 3V (CR2032) baterie, které jsou součástí balení. Přijímač stačí pro nabití připojit k zásuvce.


Spárování tlačítek s přijímačem

Další neocenitelnou funkcí, kterou tento zvonek disponuje, je možnost spárování zvonku s tlačítkem. Po zakoupení je třeba pomocí této funkce tlačítko spárovat s přijímačem a nebude tak docházet k rušení od okolních zvonků. Dané tlačítko bude spárováno pouze s vybraným přijímačem. K jednomu zvonku můžete připojit více tlačítek.


Konec stereotypnímu vyzvánění

Klasické otravné „crr crrr“ zvonění u vás neslaví zrovna dvakrát úspěch? Tento model bezdrátového zvonku disponuje celkem 58 volitelnými melodiemi. Postará se tak o atraktivní zvukové rozeznění jak domácnosti, tak firemní vrátnice či recepce, kdykoli vás někdo navštíví.

Nespornou výhodou jsou rovněž 4 režimy zvonění - pouze zvonění, pouze blikání, zvonění i blikání, zvonění a nepřetržité svícení. Režim nepřetržitého svícení slouží i jako noční světýlko, které vám za šera posvítí venku na vaši cestu.

Úroveň hlasitosti si můžete zvolit z 5 stupňů v rozmezí 25 až 85 decibelů.


Vodotěsná ochrana

Tlačítko disponuje stupněm krytí IP55, který se postará o vodotěsnou ochranu vašeho zařízení. Krytka jmenovky ochrání papírový štítek s vašim jménem či jménem vaší firmy i v nepříznivých klimatických podmínkách, aby nedošlo k její nečistelnosti nebo opotřebení materiálu. Zařízení navíc disponuje pamětí nastavení i při vytažení ze zásuvky nebo výpadnu elektrické energie. Nemusíte se bát, že byste přišli o své nastavení spárování.


Další přednosti tohoto modelu

  • Dosah signálu na otevřeném prostranství až 250 m
  • Přenosová frekvence 433 MHz
  • LED indikátor zvonění na zvonku i tlačítku
  • Pracovní teplota -10 °C až 40 °C
  • Spotřeba energie zvonku v klidovém režimu <0,5 W
  • Spotřeba energie tlačítka v pracovním režimu

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezdrátové zvonky
Hmotnost: 0.174 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Dosah signálu: 250 m
Funkce spárování: ano
Minimální hlasitost: 25 dB
Maximální hlasitost: 85 dB
Krytí: IP55
Napájení přijímače: do zásuvky
Napájení tlačítka: 1 x 3V (CR2032) baterie
Nastavení hlasitosti: 5 stupňů
Počet vyzvánění: 58
Uchycení: Samolepicí podložka nebo montážní otvory
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: